mijn aanbod voor jou!

De puberteit, een mooie tijd waarin de puber steeds minder afhankelijk wordt van ouders. Dat neemt niet weg dat het wellicht ook de periode is dat je als ouder je steeds meer zorgen maakt. Het lijkt wel alsof ze kortsluiting krijgen in hun hoofd en niet meer helder kunnen nadenken of normaal kunnen reageren. Hoe ga je hier als puber en ouder mee om?

Je kunt een beroep op mij doen als puber- en opvoedcoach. Voor zowel grote als kleine vragen kun je bij mij terecht.

Vaak zijn 1 tot 3 afspraken voldoende om samen een oplossing te vinden waardoor je verder kunt als kind en ouder(s) of verzorger(s).

Pubercoaching

Dat kan bijvoorbeeld gaan om het omgaan met boosheid, gemotiveerder aan de slag te gaan, verantwoordelijkheid nemen, weerbaarder worden of het overwinnen van angsten.

Opvoedcoaching

Kom je er even niet uit als ouder(s) of opvoeder(s)? Wil je het niet (verder) laten escaleren, ben je het drama zat, wil je inzicht in waar het mis gaat en hoe je dit kunt oplossen?

Ik help je graag met het krijgen van inzicht, je grenzen aangeven zonder de hele dag te moeten dreigen en weer een normaal en rustig gesprek te kunnen voeren met je kind. Kortom: meer rust in de tent!

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd of ik je kan helpen of coaching iets voor je is? Neem dan contact met mij op. Ik spar graag even met je!